24 juli 2014

Alla har inte gott ställt ...


Jag och Nip-gubben. Tänk att jag ska peta in fingrarna överallt!

Hej o hallå!
Jag sitter och dricker kaffe och har äntligen knäppt på datorn. Det händer inte ofta nu för tiden då man jobbar varje dag. I eftermiddag ska jag och dotra iväg på en liten tripp då vi inte har nåt ledigt tillsammans i år. Jag jobbar på gymnasieskola hela läsår och på sommaren jobbar jag på ett specialistboende och då har jag ingen semester som de flesta har. 
Jag hade turen att få fem lediga dagar på schemat och därav chansen en sväng upp till fjälls. Gudars så fint det är där uppe! Lycka att få komma till en vacker del av Sverige. 
Om det är dumt att inte ha semester? Ja helt klart knäppt. Men vissa har inte turen att leva gott i livet och måste då jobba skiten ur sig tyvärr. Mitt golv i kök och matrum måste lagas exempelvis nu i höst och då måste jag jobba in pengar och förstås få mat på bordet och betala räkningar. (Undrar varför jag ser ut som 69 år och inte 41...) Men känner ni någon rik man i sina bästa år som är ensamstående som gillar att jobba och resa så hojta till! hihi  Kanske en skönhetskirurg? hehe Jag reser mycket. Jag har turen att göra så för annars hade jag nog blivit helt klart galen. Man får ta obetald ledighet för att orka med vardagen. 
Så jag har nu en liten tripp till Kreta att se fram emot. Ska bara ligga vid stranden och glo ut på havet och alla turister. Äta gott och bara vara. Längtar verkligen nu... För sen ska jag börja både plugga och jobba... så ser Inas liv ut... 

Nu har jag gnölat av mig lite. Hoppas att ni har det bra i värmen och njuter, för om fem månader är det julafton... hihi

Kramar ~ Ina


Instagram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...