24 februari 2014

StolryggsäckMåndag. Sportlov. Dags att börja sporta. Igår tog jag fram den nya ryggan med en inbyggd pall. Ville testa om den är hållbar och det var den. :-) Den kommer väl till användning i sommar då vi åker till fjälls/Norge ..


Tänk att det ska vara så jobbigt att ta sig ut på en promenad här i byn, men till fjälls kan man gå hela dagarna utan problem.. 

Nä, nu blir det frukost sen ta mig ut en sväng. Ha det gott! 

4 kommentarer:

 1. Härligt med lite ledigt :)
  Sporta på!
  Kram
  Jessica

  SvaraRadera
 2. Säger samma som dej...att det ska vara så svårt att ta sej en promenad ;)........men just nu har jag så jädrans ont i bäckenet bak...kan nästan inte böja mej framåt....så jäkla frustrerande....vill ju motionera.....få se tiden an....
  Kramis bia

  SvaraRadera
 3. Någon gång har jag tänkt ge mig ut på vandring! när vi var i Österike ,sa vi nästa gång!! Emil(sonen) var inte intresserad,så vi for mest bil och åkte linbana för att njuta av alla vackra miljöer...ha en fin vecka Ina <3 kram kram Jessica

  SvaraRadera
 4. Du får skaffa dig en liten vovve, då är det enkelt att gå ut, i alla väder;)
  Så kul att resa till Norge! vi semestrade ofta i Norge när jag var barn. Minnen som jag alltid kommer att bära med mig, den fantastiska naturen, fjordarna, dom söta små hytterna som vi hyrde över natten, tunnbröd med smör och strösocker... Du har något att se fram emot.

  kram lisa

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...