3 juni 2013

Lampfötter och nattlinne från Ullared ☆Hej bloggisar!
Då var det måndag igen. Söndagen gick till vila och tvättstuga. Inget speciellt hände den dagen. Jo, på kvällen kom Ela hem från sin Ullareds-tripp som hon gjorde med sin moster och kusin. Hon såg så glad ut och hon sa på en gång att hon hade presenter till lilla mamsen. Jag fick fina blommor att ha på balkongen och ser ni den lilla fågeln på bilden, den har en solcellslampa på magen. Såå söt!


Kolla in lamporna! 58 cm höga. Precis den höjden jag ville ha på lampfötterna. Kommer att bli så fint i fönstren mot parken. Lika i alla fyra fönster kommer det att bli men brist på fantasi så kan man göra det lite enhetligt tänkte jag. hihi


En nattis köpte jäntan till mig också. Det var det ända jag önskade mig därifrån. Passar jättebra och perfekt att lufsa runt med här i 3½:an. 


Eftersom jag vaknade med huvudvärk så blir det lugnt nu ett par timmar. Sen ska jag ner och köpa kyckling. Nu ska det bantas igen. Har gått upp tre kilo på två veckor. Men nu först ska jag läsa Allas tidningen. En fin bloggerska är med i ett reportage. Ska bli så kul att läsa! 

Önskar er en fin start på veckan!

Kramen ~ Ina


Ps: Ska försöka sätta mig in i Google+ inom snar framtid. Har inte hunnit klura ut än hur det fungerar. Men det skulle vara skoj att kunna. :) 

4 kommentarer:

 1. fina presenter du fick ..ska till ullared snart ..hoppas den fågeln finns kvar då
  krma Rosa

  SvaraRadera
 2. Vilken mysig liten fågel. Har aldrig sett en sådan. Jag har ju solcellslampor på min altan och är jättenöjd med dem. Läste ditt inlägg om mannen som blev sjuk....jag om det händer en själv så hoppas man ju att någon hjälper till..../M

  SvaraRadera
 3. Så fina presenter du fick :) nattlinnet var ju riktigt shabby ...:) ha en fin kväll kram kram Jessica

  SvaraRadera
 4. Fina lampfötter....gillar när dom är höga ;))
  Hoppas dagen varit bra hos dej...vi har varit ut till torpet och städat och klippt gräsmattor....av vild gräs....ganska högt alltså!!!
  Kram min vän!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...