22 april 2013

HallenJa ni, vad ska man göra? Måla eller inte måla... Jag gillar dörrarna på något sätt ändå. Tänk om jag målar och sen ångrar mig. Jag tänkte så här att vi målar tak och vägg, fixar en rolig tapet bakom byrån och sen får vi nöja oss med det ett tag. Sen kanske jag känner att - nej, jag trivs inte med trädörrar och kan måla dem vita då. Det är ju liksom ingen panik men det känns lite mörkt i hallen och det är ju trist...Som tur är så är det bara en liiiten del som är mörk. Vita väggar lyser nog upp. Det är ju inte de finaste hallamporna så de ska väck och upp kommer nog de fina från Indiska - när jag väl har köpt dem.Den här tapeten vill jag ha bakom byrån som ni kan se ovan.
Byråns spegel är kvar än i huset. Så tapeten kommer nog inte synas så väl. Därför tänkte jag att man kan dra några våder tapet mitt emot byrån också. Men vi får se hur vi gör. Jag hinner tänka om tusen gånger... Byrån kanske inte ens kommer att stå där i hallen...

Nu ska jag vila en stund. Det har gått i ett. I morgon är det jobb ända fram till lördag 20.30 så söndagen går till att börja måla i mitt sovrum - hoppas jag. 

Må så gott!

INA

1 kommentar:

  1. Jag målade sådanna där dörrar en gång, en det är nått i trät som gör att det lätt bryter igenom gula reaktioner. Jag fick måla säkert 4 gånger och det blev ändå inte helt bra. Se till att ha ordentlig lackfärg i så fall. Fast jag ångrade mig lite, det där trät är fint tycker jag.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...